Aktivera din garderob | Dags att fylla på!
Aktivera din garderob
jeans

Dags att fylla på!

Jag hoppas de flesta av er fortfarande njuter av sommar och semester. Dock närmar sig hösten med stormsteg. Snart ska vi vara beredda för en vardag och det är dags att börja tänka på vad vi behöver i våra garderober igen.

Med växande barn betyder höst alltid att jag behöver se över vad barnen behöver; gummistövlar, ryggsäckar eller regnställ. Det är alltid något som har vuxits ur. Vi vuxna har ju egentligen allt vi behöver och oftast har vi inte vuxit ur våra kläder. Men lusten att fylla på våra garderober och hitta något nytt och snyggt till hösten brukar vara ganska stark för de flesta. Jag kommer satsa på jeans! Nu råkar jag ju också veta att Myrorna laddar med en stor jeanskampanj nästa vecka där jag enkelt kan hitta bra och billiga jeans.

Känns som en sweet deal för mig och min garderob!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *