Aktivera din garderob | Välkommen in i garderoben!
Aktivera din garderob

Välkommen in i garderoben!

Vi har skapat ett gäng filmer med garderobstema – för att göra det ännu enklare för dig att aktivera din garderob. Den första hade premiär den 20 maj, och fler kommer. Håll utkik!
 

Overshoot Day
Overshoot day infaller i år tidigare än någonsin. Det innebär att vi överskridit naturens budget för i år. Vi konsumerar mer än vad det finns resurser till. Men du kan göra mycket – och det behöver inte vara svårt eller ens tråkigt! Kolla in vårt tips på hur du minskar miljöpåverkan med 70% och får en bättre stil!


 

Swappa, skräddarsy eller hyr! MYRORNA tittar på alternativa sätt att förnya garderoben
Kanske ett smart klädabonnemang med en skräddarsydd klänning varannan månad, byta byxor med någon eller hyra en kavaj en månad? Myrornas hållbarhetschef Emma Enebog tittar på tre spännande sätt att förnya garderoben på som är både skonsamma mot jordens resurser och smarta! Stylist Anna Lidström tipsar om hur man kan kombinera skjortan på fem olika sätt!


 

Emma aktiverar Nina Campionis garderob
Häng med när Myrornas hållbarhetschef Emma Enebog kliver in modebloggaren Nina Campionis välfyllda garderob. Antar Nina Emmas utmaning – att rensa ut hälften av sina kläder?