Aktivera din garderob | Hur kommer vi att konsumera i framtiden?
Aktivera din garderob
4

Hur kommer vi att konsumera i framtiden?

Vad kommer göra det enklare att återanvända, byta och låna i framtiden? De senaste åren tycker jag en tydlig positiv utveckling med fler och enklare möjligheter för mig som konsument att återanvända bland annat genom de digitala byt-och säljsajter eller min lokala facebookgrupp där jag kan köpa något från min granne.  Tekniken förändrar många branscher just nu. Ett exempel på hur den, på kort tid, har förändrat hur vi konsumenter beter oss är att det har blivit naturligt för många av oss att välja att bo i någon annans lägenhet istället för på hotell på vår semester.

När kommer second hand bli first hand? Kommer också det ske med hjälp av teknik? I USA har man tagit onlineshopping till en ny nivå. Nu kan man nämligen via appen The Mall prova kläder via Xbox One med hjälp av Kinect och få en känsla av hur man kommer att se ut i de nya inköpen. Spännande att se hur den här typen av teknik kommer att utvecklas och om den kommer att få oss att återanvända mer. Oavsett hur teknik kommer att underlätta för oss tror jag att vår efterfrågan av en fysisk secondhand-butik kommer att bestå.  Jag kommer i alla fall vilja fortsätta gå in en secondhand butik, det är som en upptäcktsfärd med oväntade överraskningar som aldrig går att förutse, något jag verkligen tycker är en lustfylld konsumtion.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *