Aktivera din garderob | Microkurser
Aktivera din garderob
NY_microcurs_header

Vi har skapat smarta kurser i mailformat som hjälper dig på vägen mot att skapa den ultimata garderoben. Varje kursmail innehåller en fakta- eller inspirationsdel och ett uppdrag. Vi vill peppa, hjälpa och inspirera dig att aktivera din garderob!

Lärare: Emma Enebog, hållbarhetsansvarig på Myrorna och Anna Lidström, designer och stylist som driver företaget Another Studio samt bloggen och Instagram-kontot anotherblog.se

I den här kursen ger vi dig kunskapen och peppen att hitta både bättre, snyggare och kvalitetsmässigt intressantare kläder än i en ”vanlig” butik. Kursen passar både nybörjaren som vill förstå hur det hela funkar och den mer rutinerade second hand-konsumenten som vill bli inspirerad och få nya idéer.
Längd: 6 dagar

Jag vill gå kursen

Den här kursen riktar sig till alla som är i behov av en garderobsrenovering. Vi erbjuder ett enkelt och beprövat steg-för-steg-system i hur du smartast aktiverar din garderob. Dessutom bjuder vi på inspiration, stiltips och hands on-kunskaper om återanvändning och återvinning.

Längd: 7 dagar

Jag vill gå kursen